Borduurbedrijf Delft, en in de rest van het land natuurlijk!

Wij zijn een borduurbedrijf gevestigd in de buurt van Delft , voor het borduren van persoonlijke producten zoals bedrijfslogo’s,namen,afbeeldingen  op bijna alle soorten textiel!

Bent u opzoek naar een persoonlijk cadeau voor een verjaardag, geboorte of bruiloft of wilt u een persoonlijke tekst of logo op uw bedrijfskleding of sportkleding, dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt u een product kiezen uit ons brede assortiment, en laten borduren naar uw eigen wensen. Wij borduren in Delft maar leveren uiteraard in het hele land!

Woont u in de omgeving van Delft, wellicht kunt u het dan ook ophalen! Neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden! 

Mocht u een product willen laten borduren die niet in ons assortiment staat, kunt u altijd contact met ons opnemen, en zullen wij ons best doen dit voor u te realiseren.

U kunt zelf uw te borduren textiel aanleveren (het borduren van aangeleverde materialen geschiedt op uw eigen risico), maar wij kunnen hier ook voor zorgen. Wij rekenen geen kosten voor het digitaliseren/ borduurkaart.

Geen tijd om uw afbeelding zelf om te zetten naar een borduurbestand ? Marbra Design doet dit graag voor u.

Mail  uw afbeelding met het gewenste formaat/ bestand en ontvang vrijblijvend een prijsopgaaf

Klik hier voor het contactformulier.